Om oss

Historen om oss

ExxMapp AB drivs som familjeföretag och vårt kontor är beläget vid foten av det blommande berget ­Kinnekulle i Västra Götaland.
Med 30 års erfarenhet av eget företagande inom ett flertal olika branscher, märkte vi att alldeles för stor del av vissa arbetsdagar gick åt till att leta efter nya och gamla upp­gifter. En dag fick vi nog och då föddes idén till ExxMapp.

Lite bakgrund om våra tidigare verksamheter
På 80-talet jobbade vi med krossning av stubbar och biobränsle samt byggde krossar och sorteringsanläggningar för biobränsle vid Cementas gamla fabrik i Hällekis.
Vi rev fabriken mellan åren 1998-1999, ett rivningsprojekt som under den tidsperioden ansågs vara Sveriges största, som resulterade i ca 100.000 ton järn och betong.

1986 startade vi tidningen DirektKontakt – som gavs ut som tre branschtidningar inom sektorerna Anläggning, Skog och Transportbranschen. Samtidigt gav vi också ut tidningarna Lätta Lastbilar och Verkstadskontakt och arrangerade den mobila mässan Lätta Transporter.

Under perioden 1987-2010 gav vi ut fackböcker inom förlaget Cobra Förlag AB med tekniska uppgifter om maskiner inom Anläggning, Skog och Transport.

Är det något om oss, du undrar över?
Ring eller mejla – vi svarar gärna på dina frågor!

ExxMapp AB
Tel 0510-862 00, info@exxmapp.se

Kinnekulle vid Vänerns strand

Guckuskor vid Hjelmsäter, Kinnekulle