Fågeln

Specialgjord mapp, bara för din fågel!
Samla allt om din fågel på ETT ställe
Fyra förvaringsfack, samla försäkringsbrev,
stamtavla, veterinärkvitto, diplom, recept

Oavsett om man har en eller flera fåglar för sällskap och hobby, brukar det så småningom bli en hel del papper och uppgifter att hålla reda på. En del uppgifter är viktiga att känna till för att din fågel skall må bra, medan andra bara är roliga att komma ihåg och bra att veta var man har.

För detta ändamål har ExxMapp AB gjort en 10-sidig utvikbar förvaringsmapp med fyra fack, där du förvarar alla papper och uppgifter som har med din fågel att göra.

ExxMapp Fågeln rymmer ca 200 A4-papper t ex härstamningbevis, medlemsbevis, försäkringsvillkor, intressanta tidningsartiklar, utställningskataloger, klubbtidningar, ringlistan, foton m m.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller din fågel och dess skötsel.
Exempel på uppgifter som väntar på att fyllas i är: fågelns kännetecken och id-märkning, kontaktuppgifter till veterinär och uppfödare, vilka trick fågeln kan och vilka ord den förstår, vilket foder den brukar äta, om det är något den inte får äta, favoritleksakerna, uppföljande uppgifter om dess vikt, vilka saker du köpt till den och vad de kostade, vad ev veterinärbesök kostade, vad detta gällde och hur mycket försäkringsbolaget ev ersatte etc.
Det finns också plats att skriva in uppgifter om ev äggläggning och fågelungar samt en kontaktlista.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.

Mappen är gjord i hård papp i snygg design och förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen etc.
Mappen har också en hel sida med information om fågelns historia som sällskap och nyttodjur för människan och några tips om vad man skall tänka på som nybliven fågelägare.

Denna specialmapp för fågeln passar både för den nyblivne fågelägaren då mycket är nytt, såväl som förvaringsmapp för den mer erfarne fågeluppfödaren med flera avelspar, härstamningar och avelslinjer, foderstater, kläckningar, ringlistor, registreringsbevis, kvitton och anmälningssedlar att hålla reda på.
Mappen är även lämplig som present och fungerar också som informationskälla för fågelvakten.

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Hunden, Katten, Höns, Fest & Kalas m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".