Mina första år

Specialgjord mapp, för barnets första år!
Samla allt om det lilla barnet på ETT ställe
Fyra förvaringsfack, för viktiga papper och minnen
Praktiskt förvaring eller som uppskattad present

Barnåren går fort och med en ny liten familjemedlem i huset brukar det bli fullt upp. Men samtidigt som man vill passa på att njuta av denna första tid, vill man också försöka behålla lite struktur och ordning i sin vardag.

För detta ändamål har ExxMapp AB gjort en 10 sidig, utvikbar förvaringsmapp med fyra fack, där man enkelt och överskådligt förvarar alla papper och uppgifter som har med den nya lilla familjemedlemmen att göra.

ExxMapp Mina första år rymmer ca 200 A4-papper och det är här du förvarar både praktiska och roliga papper och uppgifter t ex födelse-annons, gratulationer i form av kort och på sociala medier, uppgifter från MVC och BVC, försäkringsbrev, inköps-kvitton, medlemskort, tidningsartiklar, foton, vaccinationsintyg m m.

Mappen Mina första år är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller det unga barnet t ex uppgifter om dagen då barnet föddes, om ögonfärg, vikt och längd vid olika tidpunkter, stjärntecken, varför det fått sina namn, tiden på BB, gåvor från släkt och vänner, de första orden, favoritsaker, vaccinationer, när barnet kunde sitta, krypa och tog de första stegen, om första tanden o s v.

Mappen är gjord i hård papp i snygg design och förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen etc.

Mappen passar både flickor och pojkar. Den är lämplig som present till den nyblivna föräldern eller rent allmänt för den som har små barn hemma och vill ägna tiden åt annat än att leta.

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Dop/Namngivning, Bröllop, Fest & KalasHunden m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".