Dop Namngivning

Presentmapp för Dopet och Namngivningen!
Samla allt om högtiden på ETT ställe
Fyra förvaringsfack, för t ex dopbevis, foton
gratulationer, program, sångtexter, och gäster.

Dopet och namngivningscermonin är en orsak till glädje, som man ofta gärna vill dela med nära och kära.
Det är ett minnesvärt tillfälle som inte återkommer!
Eftersom huvudpersonen ofta är ung, gäller det att omgivningen gör vad de kan för att dokumentera detta viktiga steg i gemenskapen och livet.

För detta ändamål har ExxMapp AB gjort en 10 sidig, utvikbar förvaringsmapp med fyra fack, där man enkelt och överskådligt förvarar alla papper och uppgifter som har med Dopet eller Namngivningen att göra.

ExxMapp Dop Namngivning rymmer ca 200 papper t.ex inbjudningskort, dopbevis, hälsningar på digitala medier, foton från högtiden, dikter och program från högtiden, tal och gratulationskort.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller Dopet och Namngivningen t ex tidpunkt för barnets födelse, tanken och orsaken bakom barnets namnval, födelseplats och tidpunkt, platsen för firandet, om förberedelserna inför ceremonin, vad som hände under själva högtiden och efteråt och hur barnet reagerade, vilka gäster som var med och delade glädjen och eventuella minnesgåvor och vem som i så fall gav vad.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns. Ett fint minne att titta i tillsammans med barnet när det blivit äldre.

Mappen är gjord i hård papp i snygg design och förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen etc.

ExxMapp Dop Namngivning lämpar sig både för föräldrarna till barnet samt som present från den gäst eller släkting som vill ha med sig en snygg och funktionell minnesgåva som säkert kommer ge glädje i framtiden.

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Mina första år, Fest & Kalas, Bröllop, Konfirmation, Bostadshuset m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".