Konfirmation

Presentmapp för konfirmationen!
Samla allt om konfirmationen på ETT ställe
Fyra förvaringsfack, för t ex minnen, foton
gratulationer, garantier och alla andra uppgifter.

Konfirmationen innebär ofta ett stort steg i livet. Det är en målstolpe mot att bli vuxen och ofta vill man som närstående bidra med ett minne på den stora dagen.

För detta ändamål har ExxMapp AB gjort en 10 sidig, utvikbar förvaringsmapp med fyra fack, där man enkelt och överskådligt förvarar alla papper och uppgifter som har med konfirmationen att göra.

ExxMapp Konfirmation rymmer ca 200 A4-papper t ex inbjudningskortet, programmet från kyrkan, gratulationskort, bordstal, gästlista, gruppfoto etc.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller konfirmationen t ex konfirmationsförrättarens/konfirmationsledares namn, kamraternas namn och kontaktuppgifter, intressanta diskussionsämnen under konfirmationstiden, hur redovisningen gick till (t ex ev grupparbeten, rollspel, sånger eller textläsningar), hur konfirmanden själv tycker att hen utvecklats under konfirmandtiden, vilka gäster som var med och firade högtiden. Ev minnesgåvor och vem som i så fall gav vad.

Mappen är gjord i hård papp i snygg design och förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen etc.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns.
ExxMapp Konfirmation är mycket lämplig för den som vill ge bort en snygg och funktionell gåva som blir ett minne för livet.

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Bröllop, Dop/Namngivning, Fest & Kalas, Hunden, Segelbåten m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".