Segelbåten

Segelbåten
Oavsett om man har en liten eller en stor segelbåt, brukar det så småningom bli ganska många papper och uppgifter att hålla reda på.
En del uppgifter är viktiga för att båten över huvud taget skall fungera och behålla sitt andrahandsvärde medan andra uppgifter bara behöver sparas inför framtida behov.

När segelbåten är ny har man ofta kontroll över allt men när det gått några år eller om man äger en begagnad båt kan det ta tid att få fram även de enklaste uppgifterna när man behöver dem.

Visst hade det varit bra om man bara hade haft ETT ställe att leta på när man undrar över någonting!

ExxMapp Segelbåten består 10 utvikbara sidor, har fyra fack och rymmer ca 200 viktiga och intressanta papper t ex serviceboken, uppgifter om segelbåtens försäkring, instruktionsböcker (även till båtens tillbehör) reparationsfakturor, kvitton på inköp av utrustning (toalett, kylskåp, GPS, radio etc), uppgift om när brandsläckaren fylldes, koden till stereo och i de tre förstärkta hålen kan du sätta fast reserv-nycklarna. Lägg gärna i några foton och reklambroschyren från när båten var ny.

Hela mappen är fylld med tips och ifyllnadsuppgifter som bara handlar om segelbåten.
Exempel på uppgifter som väntar på att fyllas i är: längd, bredd, djupgående, båtfabrikat och modellbeteckningar på kringutrustningen, rekommenderad olja till motorn, telefonnummer till gasol-leverantören, vinterförvaringen, flytvästdepån och båtlyftaren m m, så har du på ett snabbt och enkelt sätt tillgång till båtens alla uppgifter när de snabbt skall fram.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.

Mappen har snygg design, är funktionell och är förberedd med hål där man t ex kan fästa reservnycklar, USB-minnen med foton eller backup-filer etc.

ExxMapp Segelbåten passar både den erfarne båtägaren såväl som för den som precis köpt sin första segelbåt.

Är man flera som turas om att använda båten fungerar den som värdefull informationskälla och är naturligtvis även lämplig som användbar present!

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Husbilen, Resan, Fest & Kalas, Bostadshuset m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".