Resan

En specialgjord mapp, bara för din resa!
Samla allt om din resa på ETT ställe
Fyra förvaringsfack, för broschyrer, resplan
dykcertifikat, biljetter. Massor av tips!

Oavsett om man åker på en kortare eller längre resa och vilket transportsätt man än väljer, berikas man ofta med minnen för livet.
Ibland är slutdestinationen målet och ibland är det just vägen dit som blir den största upplevelsen.
Men för att resan skall flyta på bra är det viktigt att ha koll på sina resehandlingar och när dagarna och alla nya intryck blivit många, är det många gånger svårt att hålla isär vad man gjorde på vilken resa och i vilken ordning det hände.

Därför finns ExxMapp ”Resan” - en 10 sidig, utvikbar förvaringsmapp med fyra fack, där man enkelt och överskådligt förvarar alla papper och uppgifter som har med din resa att göra, både under planeringsstadiet och för dina resminnen när du kommit hem.

ExxMapp Resan rymmer ca 200 A4-papper t.ex flyg- och inträdesbiljetter, broschyrer, kartor, intyg, glasögon- och medicinrecept, vaccinationskort, dykarcertifikat, foton, besöksprogram, EU-försäkringskort, försäkringsbevis och villkoren för reseförsäkringen etc.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller din resa t ex bokningsnummer, passnummer, journummer, uppgifter om boendet och maten, vaccinationer, resplan, utflykter, souvenirer och en massa annat som kan vara bra att ha koll på när man är på resande fot.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och mappen blir ett fint minne att titta i när åren gått.

Mappen är gjord i hård papp i snygg design och förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen med foton etc.

Mappen passar både för den som skall ut och resa på egen hand och även för den som är arrangör för ett större ressällskap, som vill ge hela gruppen en snygg och funktionell förvaringsmapp för reshandlingar och resminnen.

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Husbilen, Segelbåten, Fest & Kalas, Bostadshuset m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".