Bostadshuset

Bostadshuset

Samla allt om ditt hus på ETT ställe!

Oavsett om man bor i ett litet eller stort hus, brukar det så småningom bli ganska många papper och uppgifter att hålla reda på. En del uppgifter är viktiga att känna till för att huset skall fungera och behålla sitt andrahandsvärde medan andra bara behöver sparas för framtida behov.

Visst vore det bra om man då bara hade haft ETT ställe att leta på när man letar efter något!

ExxMapp Bostadshuset består 10 utvikbara sidor, har fyra fack och rymmer ca 200 viktiga och intressanta papper såsom t.ex köpekontrakt, hyresavtal, försäkringsbrev, medlemsbevis, intressanta artiklar, ritningar, instruktioner, inventarieförteckning, fakturaunderlag, broschyrer, färgprover m m.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller ditt hus, dess skötsel och underhåll.

Exempel på uppgifter som väntar på att fyllas i är: installationsår för värmepanna och avlopp, placering av huvudkran för vatten, besiktningsdatum för stammar, förråd, krypgrund och skorsten, muntliga och skriftliga överenskommelser med grannar och andra, ev ersatta försäkringsskador, koden till t ex TV, garageport, router och för återställningen av larmet.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.

Mappen har snygg design, funktionell och är förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen etc.

Mappen Bostadshuset passar både till den nyblivna fastighetsägaren som byggt nytt eller blivit ägare till en begagnad bostad som till den mer erfarna husägaren som tröttnat på att lägga ner onödig tid på att leta efter uppgifter som arkiverats någonstans för länge sedan.
Även utmärkt som inflyttningspresent!

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Fritidshuset, Trädgården, Bilen, Hunden, Katten, Resan m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".