Classic Car

Classic Car
– för dig som gillar gamla bilar!

När man köper en nytillverkad bil är det ganska enkelt att hålla reda på alla uppgifter. Bilen är ofta en del av en standard i en större serie, märkesverkstaden har alla uppgifter i sin dator och följer man serviceprogrammet rullar det mesta på av sig själv.

Men som lycklig ägare av gammal bil, blir man glad för alla detaljer man kan få fram.
Kanske har du gått och längtat efter en viss bil under flera år. Så äntligen dyker den upp och du slår till!
Du vill veta allt - du söker på nätet, läser tidningar och artiklar, letar på marknader och går med i specialföreningen.
Vilken lycka vore det då att få läsa om bilen i en gammal tidning, hitta en prisuppgift, ett garantibevis, några anteckningar eller ett gammalt inköpskvitto från när bilen var ung!
Tänk att få bläddra i originalbroschyren, att hitta uppgifterna om originalfärgen, läsa om vilka tillbehör som följde med när bilen var ny och att ha en lista på vilka som ägt och kört den under årens lopp.

Skulle du istället stå som säljare av en samlarbil, kan sådana uppgifter vara rent avgörande för hur slutpriset blir!

ExxMapp Classic Car består av 10 utvikbara sidor, fyra fack och rymmer ca 200 viktiga och intressanta papper t ex intressanta artiklar och tidningsurklipp, reparationsfakturor, försäkringsbrev, inköpskvitton på tillbehör, uppgifter om det finns reservdelar, böcker eller annat till bilen och var dessa förvaras, foton från era utflykter, ev utmärkelser

Mappen Classic Car är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter, som gör det enkelt att skriva in t ex chassinumret, fordonsmått, rekommenderad olja till motor, bromsar och växellåda, var du köpte däcken, vad bilen kostade som ny och vad du köpte den för, hur många bilar i modellen som tillverkades under en viss tidsperiod, vilka originaldelar du har, vilken utrustning du behöver och vad du redan bytt, kontaktuppgifter till bilens tidigare ägare, vilka bilträffar du besökt, bilens ev utmärkelser, körsträckor under åren etc.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.

Mappen har snygg design, är funktionell och är förberedd med hål där man t ex kan fästa reservnycklar, USB-minnen med foton eller backup-filer etc.

Mappen Classic Car passar både till den som själv vill hålla ordning på sina egna bilar och som vill ägna tiden till annat än att leta, men passar även som användbar och unik present när en bilentusiast skall gratuleras.

För den som även är intresserad av moderna bilar har vi ExxMapp Bilen.

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Bostadshuset, Trädgården, Hunden, Fest & Kalas m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".