Teleskoplastaren

Teleskoplastaren
Oavsett om man har en liten eller en stor maskin, brukar det så småningom bli ganska många papper och uppgifter att hålla reda på.
En del uppgifter är viktiga för att maskinen över huvud taget skall fungera alternativt behålla sitt andrahandsvärde medan andra uppgifter bara behöver sparas inför framtida behov.

När teleskoplastaren är ny, har man ofta kontroll över allt men när det gått några år eller om man äger en begagnad maskin kan det ta tid att få fram även de enklaste uppgifterna när man behöver dem.

Visst hade det varit bra om man bara hade haft ETT ställe att leta på när man undrar över någonting!

ExxMapp Teleskoplastaren består 10 utvikbara sidor, har fyra fack och rymmer ca 200 viktiga och intressanta papper t ex inköps- och besiktningskvitton, bruksanvisningar, serviceboken, reparations- och servicefakturor, garantibevis, försäkringsbrev. Lägg gärna i några foton och reklambroschyren från när maskinen var ny.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter, som gör det enkelt att skriva in t ex teleskoplastarens tillverkningsår och chassinummer, beteckning och prestanda, transportmått, förteckning över tillbehör, kontaktuppgifter till säljare och tidigare ägare, beteckningar på olja och slitdelar, måttuppgifter, däckdimensioner, koder till utrustning, extrautrustning, datum för utförd service, uppgifter om maskinens försäkringar, besiktningar, utförda reparationer m m.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.

Mappen har snygg design, är funktionell och är förberedd med hål där man t ex kan fästa reservnycklar, USB-minnen med foton eller backup-filer etc.

ExxMapp Teleskoplastaren passar både småföretagaren med en enda maskin, såväl som för det större företaget med en hel maskinpark, som bara vill ha ETT ställe att leta på när uppgifterna inte längre ligger kvar på servern, chassinumret på maskinen är slitet och oläsbart, pärmarna med fakturorna arkiverats och servicehandboken har försvunnit.

Låt gärna mappen följa maskinen vid en ev försäljning! Det är mycket troligt att en väl dokumenterad och snyggt sammanställd information om din gaffeltruck, ger ett gott intryck på köparen och påverkar försäljningspriset åt rätt håll!
Även lämplig som användbar present när maskinföraren skall gratuleras!

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Hjullastaren, Företaget, Krismapp, Bilen m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".