Akvariet

Specialmapp, bara för ditt akvarium!
Samla allt om ditt akvarium på ETT ställe
Fyra förvaringsfack, samla skötselbeskrivningar,
kvitton, garantier. Massor av tips och info.

Oavsett om man har ett litet eller ett stort akvarium, brukar det så småningom bli ganska många papper och uppgifter att hålla reda på. En del uppgifter är viktiga att känna till för att akvariet skall fungera medan andra bara är roliga att komma ihåg och bra att veta var man har.

För detta ändamål har ExxMapp AB gjort en utvikbar förvaringsmapp med fyra fack, där du förvarar alla papper och uppgifter som har med ditt akvarium och dess invånare att göra.

ExxMapp Akvariet rymmer ca 200 pappersark eller andra viktiga och intressanta papper såsom t.ex garantibevis, inköpskvitton, skötselbeskrivningar, artnamn, tidningsartiklar, växt-etiketter etc.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller ditt akvarium, dess skötsel och dess invånare.
Exempel på uppgifter som väntar på att fyllas i är: akvariets mått, volym, fabrikat och inköpsår, kapacitet på filter, syrepump och belysningstyp, watt och datum för senaste bytet. Vilka fiskar och andra djur som bor i akvariet, var de köptes, kostade och om ev speciella skötselkrav för att de skall må bra. Detsamma gäller akvariets växter och det finns även förtryckta ifyllnadsuppgifter för lek och förökning, resultat på vattentester och datum/preparat vid t ex medicinering eller växtgödning.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.

Mappen är gjord i hård papp i snygg design och förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen etc.

Denna specialmapp för Akvariet passar både för nybörjaren såväl som för den mer erfarne akvaristen som har många art-, biotop- eller lekakvarium att hålla reda på.
Mappen är även lämplig som present.

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Bostadshuset, Bilen, Hunden, Fest & Kalas, Min sista vilja m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".