Chinchillan

Specialgjord mapp, bara för chinchillan!
Samla allt om din chinchilla på ETT ställe
Fyra förvaringsfack, samla skötselbeskrivning,
stamtavla, kvitton, artiklar, diplom, broschyrer

Oavsett om man har två eller flera chinchillor, brukar det så småningom bli en hel del papper och uppgifter att hålla reda på. En del uppgifter är viktiga att känna till för att chinchillan skall må bra, medan andra bara är roliga att komma ihåg och bra att veta var man har.

För detta ändamål har ExxMapp AB gjort en 10-sidig utvikbar förvaringsmapp med fyra fack, där du förvarar alla papper och uppgifter som har med din chinchilla att göra.

ExxMapp Chinchillan rymmer ca 200 A4-papper t ex stamtavla, inköpskvitto, registreringsbevis, skötselbeskrivningar, intressanta tidningsartiklar, medlemskort, klubbtidningar och foton.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller din chinchilla och deras skötsel.
Exempel på uppgifter som väntar på att fyllas i är: chinchillans namn, kön, färg, vikt, kännetecken, kontaktuppgifter till chinchillans uppfödare och när den är född.
Andra uppgifter som väntar på att fyllas i är t ex inneburens mått, favoritströ, hur den ges tillfälle att hålla sina tänder lagom långa, vilket foder den är van vid och även mat som chinchillan inte får äta, vilka ord den förstår och vilka trick som den kan. Om den får chinchillaungar finns det förtryckta uppgifter där du kan skriva uppgifter om födelse, antal och kontaktuppgifter till köparna av ungarna. Du kan också skriva in de saker du köpt till chinchillan, t ex vad buren och inredningen kostade.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.

Mappen är gjord i hård papp i snygg design och förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen etc.
Mappen har också en hel sida med information om chinchillan som art, dess histora som sällskapsdjur, hur den bor i naturen och förklaringen till varför chinchillan lätt kan blir sjuk om man inte sköter den på rätt sätt och varför det är så noga att den får rätt foder.

Denna specialmapp för Chinchillan passar både för nybörjaren inom hobbyn då mycket är nytt, såväl som till den mer erfarne hobbyuppfödaren som har flera chinchillor i avel, avelslinjer, viktuppgifter, foderstater, chinchillafödslar, garantisedlar för utrustning och kvitton att hålla reda på.
Mappen är även lämplig som present!

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Gerbilen, Fest & Kalas, Hunden, Lägenheten, Bilen m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".