Gerbilen

Specialgjord mapp, bara för din gerbil!
Samla allt om din ökenråtta på ETT ställe
Fyra förvaringsfack, samla skötselbeskrivning,
stamtavlor, kvitton, artiklar, diplom, broschyrer

Oavsett om man har två eller flera gerbiler, brukar det så småningom bli en hel del papper och uppgifter att hålla reda på. En del uppgifter är viktiga att känna till för att gerbilerna skall må bra, medan andra bara är roliga att komma ihåg och bra att veta var man har.

För detta ändamål har ExxMapp AB gjort en 10-sidig utvikbar förvaringsmapp med fyra fack, där du förvarar alla papper och uppgifter som har med dina gerbiler att göra.

ExxMapp Gerbiler rymmer ca 200 A4-papper t ex stamtavla, inköpskvitto, registreringsbevis, skötselbeskrivningar, intressanta tidningsartiklar, medlemskort, klubbtidningar och foton.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller dina gerbiler och deras skötsel.
Exempel på uppgifter som väntar på att fyllas i är: gerbilens namn, kön, färg, vikt, kännetecken, kontaktuppgifter till gerbilens uppfödare och när den är född.
Andra uppgifter som väntar på att fyllas i är t ex inneburens mått, favoritströ, hur den ges tillfälle att hålla sina tänder lagom långa, vilket foder den är vana vid, vilka ord den förstår och vilka trick som den kan. Om den får gerbilungar finns det förtryckta uppgifter där du kan skriva uppgifter om födelse, antal och kontaktuppgifter till köparna av ungarna. Du kan också skriva in de saker du köpt till gerbilen, t ex vad buren och inredningen kostade.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.

Mappen är gjord i hård papp i snygg design och förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen etc.
Mappen har också en hel sida med information om Mongolisk gerbil eller Mongolisk ökenråtta, som är den art som vanligtvis hålls som sällskapsdjur med lite beskrivningar om deras beteende och några grundläggande tips för deras skötsel. Dessutom beskrivs några i hobbyn mer ovanliga gerbilarter, lite om deras kännetecken och vad som skiljer dessa åt.

Denna specialmapp för gerbiler passar både för nybörjaren inom hobbyn då mycket är nytt, såväl som förvaringsmapp till den mer erfarne hobbyuppfödaren som har flera gerbilpar, avelslinjer, färggenetik, gerbilfödslar och kvitton att hålla reda på.
Mappen är även lämplig som present!

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Tamråttan, Möss, Marsvinet, Kaninen m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".