Kaninen

Kaninen

Oavsett om man har två eller flera kaniner, brukar det så småningom bli en hel del papper och uppgifter att hålla reda på. En del uppgifter är viktiga att känna till för att kaninen skall må bra, medan andra bara är roliga att komma ihåg och bra att veta var man har.

För detta ändamål har ExxMapp AB gjort en 10-sidig utvikbar förvaringsmapp med fyra fack, där du förvarar alla papper och uppgifter som har med dina kaniner att göra.

ExxMapp Kaninen rymmer ca 200 A4-papper t ex stamtavla, inköpskvitto, registreringsbevis, skötselbeskrivningar, intressanta tidningsartiklar, medlemskort, klubbtidningar och foton m m.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller din kanin och dess skötsel.
Exempel på uppgifter som väntar på att fyllas i är: kaninens namn, kön, färg, vikt, kännetecken, kontaktuppgifter till kaninens uppfödare och när den är född.
Andra uppgifter som väntar på att fyllas i är t ex inneburens mått, favoritströ, hur den ges tillfälle att hålla sina tänder lagom långa, vilket foder den är van vid, vilka ord den förstår och vilka trick som den kan. Om det blir kaninungar finns det förtryckta uppgifter där du kan skriva uppgifter om födelse, antal och kontaktuppgifter till köparna av ungarna. Du kan också skriva in de saker du köpt till din kanin, t ex vad buren kostade och hur mycket pengar du lägger ner på foder, strö och ev anmälningsavgifter till utställningar och hopptävlingar.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.

Mappen är gjord i hård papp i snygg design och förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen etc.
Mappen har också en hel sida med information om kaninens historia som boende hos människan, dess anatomi och kaninens speciella matsmältningssystem, några rasbeskrivningar och några tips om vad du skall tänka på som nybliven kaninägare för att din kanin skall må bra.

Denna specialmapp för kaninen passar både för nybörjaren inom hobbyn då mycket är nytt, såväl som förvaringsmapp till den mer erfarne hobbyuppfödaren som har flera stamtavlor, avelslinjer, id-nummer, färggenetik, kaninfödslar, bedömningskort och anmälningsblanketter till utställningar att hålla reda på.
Mappen är även lämplig som present!

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Marsvinet, Hamstern, Chinchillan, Gården, Mina första år m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".