Husbilen

Husbilen

Oavsett om man har en liten eller stor husbil, brukar det så småningom bli ganska många papper och uppgifter att hålla reda på. En del uppgifter är viktiga för att husbilen över huvud taget skall fungera alternativt behålla sitt andrahandsvärde medan andra uppgifter bara behöver sparas inför framtida behov.

När husbilen är ny, har man ofta kontroll över allt men när det gått några år eller om man äger en begagnad husbil kan det ta tid att få fram även de enklaste uppgifterna när man behöver dem.

Visst hade det då varit bra om man bara hade haft ETT ställe att leta på när man undrar någonting!

ExxMapp Husbilen består 10 utvikbara sidor, har fyra fack och rymmer ca 200 viktiga och intressanta papper t ex t.ex inköps- och besiktningskvitton, bruksanvisningar, serviceboken, reparationsfakturor, assistansförsäkringen, medlemsbevis, checklistor för vår och höst, inventarielista etc och i de tre förstärkta hålen kan du sätta fast reserv-nycklarna. Lägg gärna i några foton och reklambroschyren från när husbilen var ny.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter, som gör det enkelt att skriva in t ex bilens beteckning och prestanda, måttuppgifter, koder till utrustning, datum för utförd service, uppgifter om husbilens försäkringar, besiktningar och utförda reparationer, när kylarvätskan kontrollerades, inköpsdatum/beteckning/garantidatum för TV, toalett och köksutrustning, hur många reservnycklar som finns m m.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.
Mappen har snygg design, är funktionell och är förberedd med hål där man t ex kan fästa reservnycklar, USB-minnen med foton eller backup-filer etc.

Mappen är lämplig både för den som köpt en ny husbil som för den som köpt en begagnad och om man är flera som turas om att använda husbilen. Då vet alla var alla uppgifter finns och förslagsvis innehåller den då också en checklista med instruktioner om hur husbilen skall vara städad och utrustad när den lämnas över till nästa användare.

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Resan, Bilen, Bostadshuset, Hunden, Mina memoarer m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".