Bröllop samkönat

Presentmapp för bröllopet!
Samla allt om bröllopet på ETT ställe
Fyra förvaringsfack, för t ex vigselbevis, foton
gratulationer, kvitton och alla andra uppgifter.

Oavsett om man tänkt gifta sig under enkla eller mer storslagna former, är troligen tanken bakom det hela densamma: Man har gemensamt bestämt att man vill fortsätta att leva tillsammans och detta är värt att både firas och minnas!

För detta ändamål har ExxMapp AB gjort en 10 sidig, utvikbar förvaringsmapp med fyra fack, där man enkelt och överskådligt förvarar alla papper och uppgifter som har med bröllopet att göra, både före och efter vigseln.

ExxMapp Bröllop rymmer ca 200 A4-papper t.ex inbjudningskortet, programmet från vigseln, hindersprövning, gratulationskort och utskrifter från sociala medier, kvittot på tårta, inköps- eller hyreskvitton på kläder och utsmyckningar, ett foto på bröllopstårtan, matsedeln eller andra minnen från bröllopsfesten o s v.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter där du kan skriva in det mesta som gäller bröllopet och även tiden innan. t ex om första mötet, om förlovning, frieri och hindersprövning, om vigseln, klädseln, möhippa/svensexa, bröllopsfest, bröllopsgäster och brudparets drömmar och planer inför framtiden m m.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns. Ett fint minne att titta i tillsammans när åren gått.

Mappen är gjord i hård papp i snygg design och förberedd med hål där man t ex kan fästa nycklar, USB-minnen etc.

Mappen passar både för de som själva planerar att gifta sig och för den som vill uppvakta brudparet med en minnesvärd och användbar gåva.

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Fest & Kalas, Resan, Mina första år, Bostadshuset m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".