Bilen

Bilen

Oavsett om man har en liten eller en stor bil, brukar det så småningom bli ganska många papper och uppgifter att hålla reda på.

En del uppgifter är viktiga för att bilen över huvud taget skall fungera alternativt behålla sitt andrahandsvärde medan andra uppgifter bara behöver sparas inför framtida behov.

När bilen är ny har man ofta kontroll över allt – men när det gått några år eller om man äger en begagnad bil kan det ta tid att få fram även de enklaste uppgifterna när man behöver dem.

Visst hade det varit bra om man bara hade haft ETT ställe att leta på när man undrar över någonting!

ExxMapp Bilen består 10 utvikbara sidor, har fyra fack och rymmer ca 200 viktiga och intressanta papper t ex inköps- och besiktningskvitton, bruksanvisningar, serviceboken, reparationsfakturor, assistansförsäkringen, medlemsbevis etc och i de tre förstärkta hålen kan du sätta fast reserv-nycklarna. Lägg gärna i några foton och reklambroschyren från när bilen var ny.

Mappen är dessutom fylld med förtryckta ifyllnadsuppgifter, som gör det enkelt att skriva in t ex bilens prestanda, kontakt-uppgifter till säljare och tidigare ägare, beteckningar på olja och slitdelar, måttuppgifter, däckdimensioner, koder till utrustning, extrautrustning, datum för utförd service, uppgifter om bilens försäkringar, besiktningar och utförda reparationer m m.

Genom att skriva in och spara dina uppgifter i denna mapp, blir det enkelt att veta var allting finns och du har bara ETT ställe att leta på.

Mappen har snygg design, är funktionell och är förberedd med hål där man t ex kan fästa reservnycklar, USB-minnen med foton eller backup-filer etc.

Mappen om bilen passar både till den som köpt en helt ny bil som till den som köpt en begagnad, både som privatpersonen och företaget med många fordon och även som present till den som nyligen tagit körkort eller som står inför sitt första bilköp.

Du vet väl att vi har mappar för många olika intresseområden bl a: Classic Car, Bostadshuset, Trädgården, Lägenheten, Fest & Kalas m m.

Se hela vårt utbud under rubriken "Våra mappar".